צילום מזון

בצילומי מזון נדרש כישרון לגרות את החושים ולעורר תשוקה… 

לכן נדרשת אנינות, טעם טוב, חושים חדים ופרספקטיבה 

יצירתית…

שאלות ותשובות

צילום מזון מקצועי מעורר תיאבון, מושך לקוחות חדשים ומשדר איכות גבוהה של המנות.

זוויות מחמיאות, קומפוזיציה נכונה ושימוש בצבעים חיים הם קריטיים להבטחת תמונה שתעורר עניין ורעב.

לרוב כן, אך במקרים מסוימים נעשה שימוש בטכניקות לשמור על המזון לאורך זמן הצילום, כדי לשמור על מראה טרי ומושך לאורך זמן.

לא, צילום מזון מתאים גם לחברות מזון, חנויות באינטרנט, בלוגרים קולינריים, ספרי בישול, פרסומות ועוד.